Най-продавани

Промоции

Искате да започнете бизнес, но не знаете какъв ?

Заповядайте във верига магазини „Two & One”!!! (стока може да се закупи и без условията за франчайз, но при условие че за града в който се намира магазина ви няма официален представител на Two & One)

Кои сме ние?

Two & One е марка ,която навлиза на българският пазар. Марката предлага качествени продукти, на цени без конкуренция !

Стратегията на фирмата, е да предлага продукти, които са без конкуренция като цена, количество и модели на българският пазар. Моделите на фирмата са специално произведени за Two & One.

Имаме отличен колектив и много богат опит.

Какво предлагаме?

Ние ви предлагаме отличната възможност да се присъедините към нашата верига магазини, като използвате целият ни опит и утвърдени пазарни позиции. Two & One предоставя концепция за успешен бизнес и ползването на марките „Two & One”,(защитени в Патентното ведомство на Република България) за осъществяването на търговия с обувки и чанти.

Всеки наш франчайз партньор получава възможността да открие свой магазин за извършване на търговска дейност в точно определен периметър.

Ние предоставяме:

1. Стока, с най-актуалните модели съобразени със сезона.

2. Цялостното ноу-хау за изграждане и процедури за управление на магазин под търговската марка Two & One, описано подробно в Оперативен наръчник.

3. Модел на продажби, ценообразуване и търговски дизайн.

4. Специална компютърна програма за регистриране и отчитане на продажбите и складовата наличност.(по желание срещу допълнително заплащане).

5. Първоначално 2-дневно обучение на Франчайзополучателя (или на назначен от него управител) в обект на Two & One, както и допълнително първоначално 2-дневно обучение на останалите служители в новооткрития Магазин, коeто се провеждат на място в магазина.

6. Изготвяне на проект за ремонт и обзавеждане на новооткрития Магазин.

7. Непрекъснати консултации и съвети за повишаване на продажбите.

8. Анализ на търговските резултати на Франчайзополучателя и консултации за оптимизирането на операциите на Магазина.

9. Представяне на новооткрития Магазин на интернет сайта на Two & One и включването му в рекламни кампании на Two & One по преценка на Франчайзодателя.

С какво трябва да разполагате?

• Желание и позитивно отношение към работата.

• Собствен капитал за зареждане и оборудване на магазина.

• Собствен или нает магазин не по-малък от 60 кв.м.

За връзка с нас:

   twoinone.bg@abv.bg

QR код

Разгледани продукти

Няма продукти

Меню

Сравни 0
Top